Nieuwsbrief

Nieuws

Nationale Staalbouwdag

Van Rijsoort Bending en Van Rijsoort Induction zijn aanwezig op de Nationale Staalbouwdag.

De Nationale Staalbouwdag is hét jaarlijkse vakevent voor alle beslissers in de brede Nederlandse (staal)bouw: van opdrachtgevers, architecten en constructeurs tot en met aannemers, staalbouwers en toeleveranciers.

Zo’n 1600 bezoekers komen naar de Nationale Staalbouwdag om elkaar te ontmoeten, kennis te nemen van de belangrijke, actuele thema’s en trends in de staalbouw. Daarnaast is dit dé dag om bij te praten met alle bekende relaties uit de (staal)bouw en nieuwe relaties aan te knopen. Organisator Bouwen met Staal biedt hiertoe een geheel verzorgd, dag vullend programma met vakbeurs, diverse plenaire sessies en het studentenprogramma.

Naast koud buigen nu ook inductief buigen

Ook Van Rijsoort Bending is aanwezig op deze dag. Onze collega’s praten u graag bij over het afgelopen jaar waarin we mochten buigen met de ‘Hulk’, Europa’s krachtigste profielwals. Een jaar waarin we buizen met een diameter van 508 mm met gemak in perfecte bochten bogen.

Daarnaast gaan we vanaf dit najaar ook inductief buigen. Op de productielocatie in Klaaswaal komt de grootste 3D inductie buigmachine van Europa te staan. Hiermee buigen we bochten van 2” t/m 30” met minimale toleranties. Met deze ‘hardware’ aan de ene kant en met de combinatie van eigen engineers, QA/QC-medewerkers, calculators en productiemensen aan de andere kant bieden we expertise en professionele begeleiding zoals relaties van ons gewend zijn. En daar zijn we trots op.

Zien we u op 8 oktober in de Van Nelle Fabriek Rotterdam?

Meer informatie vindt u op www.staalbouwdag.nl.

Tot dan!

Terug naar nieuws overzicht

Wij zijn gecertificeerd volgens:

ISO 9001 2015
Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk