Nieuwsbrief

Over ons

Getting the job done

Van Rijsoort Induction is dé specialist voor het inductief buigen van bochten. Onze productielocatie in Klaaswaal is ingericht om zowel koud als inductief te buigen. Met de grootste 3D inductie buigmachine van Europa werken we met minimale toleranties. Met deze ‘hardware’ aan de ene kant en met de combinatie van eigen engineers, QA/QC-medewerkers, calculators en productiemensen aan de andere kant bieden we expertise en professionele begeleiding zoals relaties van ons gewend zijn. En daar zijn we trots op.

Een betrokken familiebedrijf met werk over de hele wereld

Buizen, profielen en platen buigen. Dat is wat familiebedrijf Van Rijsoort Bending al sinds 1903 doet. Ons werk is inmiddels over de hele wereld te vinden in stadions, concertzalen, treinstations, kunstwerken, machines en andere constructies. Van Rijsoort Induction richt zich vooral op buigwerk voor pijpleidingen, off-shore industrie en petrochemische installaties.

Het proces

Tijdens het productieproces laten we niets aan het toeval over. Naast inductief buigen verrichten wij ook andere werkzaamheden zoals gloeien, kotteren en niet destructief onderzoek. Onze bochten worden standaard met een certificaat geleverd. Indien vereist wordt er ook destructief onderzoek uitgevoerd.

*van 2” t/m 30” (50,8 mm t/m 762 mm)

We werken met de meest nauwkeurige 3D inductie buigmachine van Europa, waardoor we minimale toleranties (afwijkingen) hebben op het gebied van de ovaliteit en maatvoering. Met deze technologie gecombineerd met onze eigen tekenaars, calculators en productiemensen, bieden we de professionele begeleiding die u van ons gewend bent. Zo bent u verzekerd van foutloos en gecertificeerd buigwerk.

Hoe groot of klein uw project ook is, bij ons kunt u altijd terecht voor het inductief buigen van metalen buizen. Door de korte lijnen kunnen wij snel reageren op al uw vragen. Wij leveren uw project af volgens de door u gestelde eisen – Gecoat, gestraald, verpakt en naar locatie getransporteerd.

En heeft u hulp nodig bij het opstellen van een technische tekening of bent u geïnteresseerd in complete projectbegeleiding? Onze betrokken vakmensen staan u graag het gehele proces bij, van A tot Z.

Wij zijn gecertificeerd volgens:

ISO 9001 2015
Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk