Nieuwsbrief

Nieuws

Binnenkort: inductie buigen bij Van Rijsoort

Vanaf eind 2019 biedt Van Rijsoort inductie buigen aan. Nadat het inductie buigen alweer jaren uit Nederland was verdwenen, neemt de vraag naar vakmensen op dit gebied sterk toe. Voor Van Rijsoort een logische stap om naast de ‘cold bending’ activiteiten ook het inductie buigen aan te bieden onder de naam Van Rijsoort Induction. Want ondanks de ongekende mogelijkheden heeft koud buigen haar grenzen. En daar kunnen we nu met inductie buigen overheen!

Op onze productielocatie in Klaaswaal zijn we druk met de voorbereidingen van de bouw voor een nieuwe productiehal die speciaal wordt ingericht voor inductie buigen. Met de grootste 3D inductie buigmachine van Europa werken we met minimale toleranties op het gebied van de ovaliteit en maatvoering. De grenzen van het koud buigen overschrijden we makkelijk met deze aanvulling op ons machinepark.

Met deze ‘hardware’ aan de ene kant en met de combinatie van eigen tekenaars, calculators en productiemensen aan de andere kant bieden we expertise en professionele begeleiding zoals relaties van ons gewend zijn.

En daar zijn we trots op.

Terug naar nieuws overzicht

Wij zijn gecertificeerd volgens:

ISO 9001 2015
Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk