Nieuwsbrief

Nieuws

Inductie buigen geworteld in Nederland

Het was pas begin dit jaar dat op maar liefst 7 vrachtwagens de nieuwe inductie buigmachine vanuit Birmingham in Klaaswaal aan kwam. Het is dat de machine nog blinkt en je in de nieuwe bedrijfshal de verf nog ruikt, anders vergeet je bijna dat inductie buigen pas net weer terug in Nederland is. Dankzij het zeer ervaren team van betrokken vakmensen verlaten de inductief gebogen buizen de productiehal alsof we nooit anders gedaan hebben. Gecontroleerd en gecertificeerd op weg naar weer een tevreden klant.

Zo ook de 65 bochten 8″ x 8.2mm 5D, in X52PSL1 materiaal, voor een duurzaam waterleiding project. Onze vakmensen hebben precies kunnen doen waar ze goed in zijn; het nauwkeurig en volgens de gestelde eisen inductief buigen van de buizen. Maar minstens zo belangrijk is dat we de klant hebben kunnen helpen met het realiseren van het buigwerk binnen de, toch wel krappe, deadline van 2 weken. Door onze aanwezigheid in Nederland is ook flink bespaard op de transportkosten. Het voelde vertrouwd om samen dit project te mogen realiseren.

Van transportleiding tot balkonreling
We kijken met trots terug op de eerste periode inductie buigen door Van Rijsoort Induction. Maar we kijken vooral vooruit naar de mooie projecten die klaarliggen. Of het nu 30” met een wanddikte van 30 millimeter voor een transportleiding is of een 2” met een radius van 240 millimeter voor een balkonreling, dankzij onze IF30 inductie buigmachine en onze betrokken vakmensen buigen we het allemaal. Zien we u binnenkort ook in Klaaswaal?

Terug naar nieuws overzicht

Wij zijn gecertificeerd volgens:

ISO 9001 2015
Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk