Nieuwsbrief

Nieuws

Betrokken vakmensen

Een vliegende start en dan al vanaf dag één de juiste vakmensen in huis. Dat is iets van weinig bedrijven kunnen zeggen. Niet zonder trots kunnen we melden dat we beschikken we over een team vakmensen met de specifieke knowhow die nodig is voor het inductief buigen.

Jim Korzelius Project Coördinator bij van Rijsoort Induction vertelt: “Het is enorm leuk en uitdagend om – samen met Wim Polak, Vincent van den Boom en Cees van Gent – al vanaf het eerste begin bij Van Rijsoort Induction betrokken te zijn. Bij het samenstellen van het team, het bepalen van de technische eisen van de nieuwe buigmachine, de inrichting van de nieuwe productiehal; alles om zo optimaal mogelijk van start te kunnen gaan.”

De vereisten om inductief te kunnen buigen liegen er dan ook niet om. Dat betekent dat alles, maar dan ook alles, moet kloppen. Een optimale combinatie van mens en machine. Jim vervolgt: “In mijn tijd bij Fabricom, Heijmans, ABB, Shell en BP heb ik veel kennis opgedaan; deze kennis kon ik goed gebruiken bij het opzetten van Van Rijsoort Induction. Ongelofelijk mooi project om zo dichtbij betrokken te zijn. Ik heb er dan ook veel zin om echt in onze nieuwe productieruimte te gaan starten.”.

Terug naar nieuws overzicht

Wij zijn gecertificeerd volgens:

ISO 9001 2015
Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk