Nieuwsbrief

Leiding warm buigen

h2 {font-size: 1.8rem;}
h3 {font-size: 1.4rem;}
h4 {font-size: 1.8rem;}

✔ Warmtebehandelingen tot 1400°C
✔ Sterker dan standaard bochten
✔ Maatwerk voor ieder ontwerp en toepassing

Heeft u een bocht in een leiding of buis nodig en wilt u dit doen door deze warm te laten buigen? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring in het buigen van leidingen, dus laat deze taak met een gerust hart aan ons over. Bovendien kunnen wij met ons deskundige personeel en moderne machinepark ook maatwerk leveren dat aan al uw eisen voldoet.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel onze specialisten: +31(0)186-572 822

Laat uw leiding warm buigen door ons vakkundige personeel

Voor het warm buigen van een leiding of andere buis draaien wij onze hand niet om. Met behulp van inductie buigen, buigen wij een leiding of een buis eenvoudig door deze warm te laten worden. Daarna wordt het materiaal snel afgekoeld om ervoor te zorgen dat het zo min mogelijk belast wordt en de juiste vorm behoudt. Onze medewerkers gaan bij het buigen van uw leidingen uiterst nauwkeurig te werk, zodat de leidingen naadloos passen op de plaats waar u ze wilt leggen. Daarnaast beschikken wij ook nog eens over uitstekend materiaal, waaronder de grootste 3D inductie buigmachine van Europa.

Ook voor andere vormen van metaalbewerking kunt u bij ons terecht

Naast het buigen van leidingen hebben wij ook ervaring in het bewerken van metaal voor andere toepassingen. Zo kunt u ons ook bochten voor scheepsbouw of constructies laten maken. Daarnaast kunt u ook de aanvullende bewerkingen door ons laten doen. Naast het buigen van uw leidingen, is het aanbrengen van alle soorten specifieke laskanten bijvoorbeeld ook mogelijk. Op die manier krijgt u een eindproduct dat aan al uw wensen voldoet, ongeacht hoe specifiek deze zijn.

Neem contact op voor de mogelijkheden en advies op maat

Bent u benieuwd naar wat wij naast het warm buigen van leidingen of buizen voor u kunnen betekenen? Of wilt u advies over de beste technieken en methoden om uw metaal mee te bewerken? Neem dan contact met ons op! U kunt bellen naar +31(0)186-572 822 of mailen naar sales@rijsoort.nl. U kunt onze kennis natuurlijk ook benutten om voor uw project het meest geschikte materiaal in te kopen. Laat het ons weten, want we helpen u graag.

Hebben we u al overtuigd?

Neem dan nu contact op!

Wij zijn gecertificeerd volgens:

ISO 9001 2015
Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk