Nieuwsbrief

Inductie plooien

h2 {font-size: 1.8rem;}
h3 {font-size: 1.4rem;}
h4 {font-size: 1.8rem;}

✔ Warmtebehandelingen tot 1400°C
✔ Sterker dan standaard bochten
✔ Maatwerk voor ieder ontwerp en toepassing

Wilt u uw buizen met behulp van inductie laten plooien? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring in het plooien en buigen van buizen voor toepassingen in verschillende sectoren. Zo hebben wij onder andere projecten gedaan met betrekking tot stadsverwarming, olie, gas & waterstof (on-offshore), energie, petrochemie, constructie en scheepsbouw. Daarnaast zijn wij in staat om maatwerk te leveren, dus neem ook gerust contact met ons op als uw bedrijf in een andere sector valt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel onze specialisten: +31(0)186-572 822

Ontdek onze expertise op het gebied van inductie plooien

Het plooien van metalen buizen met behulp van inductie heeft vele voordelen. Zo is deze methode minder belastend voor het materiaal en heeft het toepassingen voor verschillende metalen. Bovendien is deze techniek te gebruiken in verschillende soorten projecten in onder andere stadsverwarming, energie en petrochemie. Het plooien van buizen met behulp van inductie is weer terug in Nederland. Daarom hebben wij de grootste en meest geavanceerde 3D inductie buigmachine aangeschaft. De combinatie van deze prachtige technologie met de expertise van onze vakmensen zorgt ervoor dat u een eindproduct krijgt dat volledig aan uw wensen voldoet. Het levert een resultaat op dat veel sterker is dan lasbochten, met zeer kleine maatafwijkingen en toleranties.

Wij beschikken over vakkundig personeel en moderne machines

Laat ons uw buizen plooien door middel van inductie. Wij zijn namelijk dé experts op dit gebied en beschikken over de modernste machines. Neem contact met ons op en bel naar +31(0)186-572 822, of mail naar sales@rijsoort.nl. Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden vrijblijvend uw vragen over het inductief plooien van buizen.

Hebben we u al overtuigd?

Neem dan nu contact op!

Wij zijn gecertificeerd volgens:

ISO 9001 2015
Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk